En väldigt fin vän!


En väldigt bra dag!

Idag åkte jag, Jimmie, Sanna och Viktor till smultronstället i Söderköping, jag åt mig alldeles för mätt på glass, sedan gick vi runt lite och även upp på berget. Det var varmt som tusan men vi överlevde.. Smarta som vi är tog vi inte med oss något att dricka när vi gick, något vi ångrar haha. Jag åt godaste glassen med vanilj glass, jordgubbsglass, jordgubbar och grädde! mums

Sanna & Viktor!

 

Min glass!

 

Sedan gick killarna in i en fiske affär, där sanna och jag inte hade så mycket och göra, så vi tänkte att om vi kysser en fisk kanske vi får en prins var? :D Det fungerade dock inte.. och fisken smaka gummi. blä!

 


oj..

Har varit ganska dålig på att blogga igår och idag.. haha så kan de bli ;) Igår hade jag och pojkvän grillmys med Sanna och Viktor. Vi grillade och drack lite, hoppade studsmatta och tog en promenad (Jag och Sanna, pojkarna orkade inte gå).

Promenaden tog vi på tågspåret, vi hade kameran med oss och tog några skämt bilder, körde en klassiker, foppa och tjocka mys strumpor.. :)

 


Solnedgång'

För några dagar sedan åkte jag och Jimmie till Mårängen och satte oss på bryggan och kollade på solnedgången, och bara pratade om allt och ingeting. Vi satt väl där i en timme eller något, hur mysigt som helst :)


Bilder från idag!

Några bilder från idag när jag och Emma var på stan, fick med mig lite saker hem. (Jag som skulle spara pengar, INTE slösa....) Vi hittade världen bäst milkshake glas for him, and for her! haha, rosa och blåa! Stora och med ett sugrör som INTE kan ramla ur, bäst! precis som Ronja vill ha de ;)

Vi hade tur de fanns bara två rosa kvar, men massa blå, så vi snodde åt oss dom jättefort! Både jag och Emma köpte två, en rosa och en blå.

Sneeky Emma med sina två muggar...

Sedan fick jag med mig ett halsband hem, en tjockis uggla! åh den var så fulsöt så vi var tvugna att köpa en varsin, och tro det eller ej men det fanns bara två kvar av dessa med haha!


Det ska kännas att man lever'

Har ätit så många jordgubbar nu att jag har kramp i magen... Varför ska dom vara så goda för? ååh!




Lunch på paus!

Vi hoppade över fikan för vi var hungriga, istället blev det att äta paus! Så jäkla gott. Efter vi åt så gick vi på stan och kolla lite, hittade lite saker visar sen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1873376/images/2012/pic_207322194.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1873376/images/2012/pic_207322194.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1873376/images/2012/pic_207322222.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1873376/images/2012/pic_207322226.jpg" class="image">


Its okey not to be okey

Är på väg in till stan snart för att fika med Emma! Hon kom hem från Turkiet igår, så jag lär väl inte synas brevid henne så vit som jag är... :)


längtan efter egen lägenhet!

Var och handla med mamma efter vi solade, jag hittade bland annat en film jag letat efter hur länge som helst! Ps. I love you, bättre film får man leta efter. Och så köpte jag två handdukar, tror jag är sjuk men samlar på mig tills jag kan flytta, dyrt med inredning ju haha! Har faktiskt ganska mycket grejer nu, kan nog fylla en 1a iaf utan problem. Dessa handdukar åker ner i lådan med alla grejer jag sparar tills jag får något eget! :)



Skiter i om du är tjock,smal,fin eller ful.. dansa pausa.....

Är så himla glad idag för att det äntligen är fint väder igen(!!!) så stog självklart och larva mig framför spegeln med nya kameran, haha. fast tycker inte den är så jättebra, visst att ja inte hade blixten på och mitt rum är "mörkt" men ändå, fast det är bara en kamera ja ska "leka" med och ha med på fester osv, eftersom min är för stor för sådant!

Från början var jag lite seriös, sen spåra de lite och dem bilderna kommer aldrig upp på bloggen haha! för er egen skull självklart.. :)








Nu:

Sola! Så skönt med lite värme!! :D


Uppe alldeles för tidigt för att huvudet ska hänga med...

Idag ringde klockan vid 08.30, gick promenad på en timma med vovven och gav henne mat, nu sitter jag och äter lite frukost jag själv. Jaha, idag då. Jag ska åka till stan och möta mamma, vi ska sola och ha en liten mor och dotter dag, vi träffas ju inte så ofta så såna behövs! Egentligen får jag inte sola eftersom min tatuering bara är en vecka, men ska försöka att typ ha benet lite utanför haha..

Jag och Annika (min chef) satt ner igår och planerade in mitt jobb schema, jag kommer jobba varje måndag och söndag hela juli, bye bye helgerna! men på söndagar får man ob hela dagen så det känns najs ;)
Sedan kommer ja få jobba lite i veckorna också när det behövs, :)

Jag just nu... Dricker varm oboy


Tankat båtar!

Idag på jobbet fick jag tanka mer båtar, det kom in ett gäng stora lyx båtar och det tog säkert 20 min att fylla tanken i en av dem, gick i 500 liter, det kan inte blivit billigt för dem! Faktiskt ganska coolt att tanka båtar, speciellt de stora lyxigare :)


dumma blogg.se app!

skrev två inlägg förut som inte kom upp, såg det nu. Aja, jobbet idag gick fort, även om jag jobbade 8 timmar. När ja kom hem gick jag ut med hunden i en timma, riktigt skönt att komma ut ett tag, har varit väldigt lat på senaste tiden (a). Sedan slockna jag i sängen, nu har jag iallafall vaknat och och duschat, gjort en milkshake och sitter nu framför tv:n och glor på topp modell! :)


Trött...

Är på väg till jobbet nu, börjar 08.30 idag. Märks att jag är van att jobba kväll, är hur trött som helst!

Jobbar bara till 15.30 idag iallafall, sen blir det hem och sova!


impuls köp..

Åkte till stan för att kolla på en dator, kom hem med en digital kamera, min systemkamera är så stor och klumpig så denna passar bra till ute kvällar osv. Det blev denna fast i vitt! :)



Hittade faktiskt en data jag gillar också! Fast den kostade mer en min max gräns så får köpa den nästa månad, måste spara lite till först :)

På bussen

Sitter på bussen på väg in till staden nu, ska möta upp Jimmie och sedan ska vi åka och kolla på en ny data till mig! Behöver verkligen en och nu när jag har pengarna till det så får jag passa på! Har redan varit och kollat på några datorer förra veckan men hitta ingen jag gillade så hoppas på bättre lycka denna gång :)


tro'hopp'kärlek ♥

Förra onsdagen införskaffades tatuering nummer två, måste bara säga att Isabella är grym! Dock gjorde denna så sjukt ont så jag trodde flera gånger att jag skulle dö. Längtar inte tills jag ska fylla i denna inte, finner bara ett ord, hemskt. Men vill man vara fin får man lida pin, eller vad är de man säger? ;)

Suddig bild från i onsdags, resultatet blev mer en bra!


monday '

Tänkte börja inlägget med ett "godmorgon" men kom på mig själv i skrivandes stund att det inte alls är en god morgon, utan bara en morgon.. Som vanligt nu för tiden så regnar det ute, jag blir så arg! ge mig sommar tack? Sedan så blev min morgon inte bättre av att det har läckt regn vatten genom skorstenen ner i kaminen och ut på golvet, äckligt svart sot vatten... Så ja, idag blir det bara ett morgon!

Som plåster på såren är det den 25 juni idag, alltså lönedag! härligt härligt.


Sitter i köket med datan och har precis kommit in från rusket ute, var tvungen att rasta vovven! Nu: frukost!


Första dagen på resten av mitt liv '

Tänkte göra ett nytt försök till att blogga, har dock själv svårt att tro att ja kommer hålla de så länge men vi får väl se..

Gjorde ett hopplöst försök till en ny design också men som blev ganska ful eller vad man kan kalla de, aja den är säkert duglig att kolla på iallafall. :)

RSS 2.0